Så skriver vi februar og lige om lidt banker foråret på. Traditionelt betyder det flere farver både i gadebilledet men også i vores tøj. I Butik Otto's elsker vi farver🧡💙♥️💛💚
Vi har fyldt butikken op med masser af smukke kulører, og hjælper dig gerne med at finde de farver der klær dig bedst. Er du i tvivl om hvordan du styler dit tøj med farver, guider vi dig til at finde det outfit som du føler dig bedst tilpas i.
For mange kan farver være en udfordring i garderoben, og nogle tror fejlagtigt at en farve på en lækker strik, betyder at der skal investeres i yderligere bluser og bukser i samme farve. Farver kan sagtens sættes sammen med andre farver eller stå alene til eksempelvis et par jeans og en hvid skjorte.

Har du en mønsteret kjole eller skjorte, kan man vælge en af farverne i printet, og sætte eksempelvis en strik til. Den farve man sætter til, vil ofte træde tydligere frem i printet og dermed blive fremhævet. Ensfarvet tilbehør, kan også være med til at dæmpe et uroligt mønster eller blot sætte fokus på netop din yndlingsfarve.

Kom forbi og lad os vise dig hvad vi kan tilbyde, samt hjælpe dig med en flot og ikke mindst farverig gardarobe♥️🧡💙💚💛 Du kan også gå på opdagelse i vores online modeunivers eller blive inspireret på vores Facebook og Instagram.
09. februar, 2023 — Stine