Leder du efter en modebutik nord for København kommer du ikke uden om OTTO’S. I starten af Lyngby Hovedgade ligger OTTO’S, der med lyse og indbydende rammer byder indenfor til en enestående shopping oplevelse. Butikken er kendt for et af Nordsjællands største udvalg af designermærker fra ind- og udland og for det kompetente personale, der altid er klar til at give en personlig og ærlig vejledning.

Butikkens udvalg er en blanding af varer fra store etablerede modehuse og små lækre mærker som ikke findes i andre butikker.

OTTO’S har et stort udvalg af kendte danske mærker. Her finder du bl.a.  Mos Mosh, InWear, Gestuz,  Decadent, Mads Nørgaard, Karen by Simonsen, Plus Fine, Rosemunde og Rabens Saloner. Men udover de store etablerede danske mærker købes der også ind hos små og store designere i Berlin, Amsterdam, Milano og Paris.

Hos OTTO’S er hele sortimentet udvalgt så det matcher den moderne kvindes livsstil, hvor højt tempo og mange gøremål præger hverdagen. Personalet  er eksperter i at sammensætte din garderobe så den  kan være formel og præsentabelt  på job og samtidigt være komfortabelt og afslappet.

Det er værd at fremhæve butikkens omfattende udvalg af  bukser og jeans. Her findes bukser til alle former og størrelser. OTTO’S er bl.a. forhandler af MosMosh, Pieszak, Maryley, Johnny Q, FiveUnits, 2ND-One, Part Two  og  Maison Scott.

I underetagen er der et stort  udvalg af sko fra mærker som Angulus, Wonders, Poul Green, LBDK, ViaVai og mange flere…

© 2015 BUTIK OTTO'S. ALL RIGHTS RESERVED. DESIGNED BY ENVELOPE MEDIA