Leder du efter en modebutik nord for København kommer du ikke uden om OTTO’S. Butikken er kendt for et af Nordsjællands største udvalg af mærker fra ind- og udland og for en personlig og ærlig vejledning.

Butikkens udvalg er en blanding af varer fra store etablerede modehuse og små lækre mærker som ikke findes i andre butikker.

OTTO’S har et stort udvalg af kendte danske mærker. Her finder du bl.a.  Mos Mosh, Dea Kudibal, Rabens Saloner, PBO, Gestuz, Mads Nørgaard, Karen by Simonsen, Plus Fine og Rue de Femme. Men udover de etablerede danske mærker købes der også ind hos små og store designere i Berlin, Amsterdam, Milano og Paris.

Hos OTTO’S er hele sortimentet udvalgt så det matcher den moderne kvindes livsstil, hvor højt tempo og mange gøremål præger hverdagen. Personalet  er eksperter i at sammensætte din garderobe så den  kan være formel og præsentabelt  på job og samtidigt være komfortabelt og afslappet i fritiden.

Det er værd at fremhæve butikkens omfattende udvalg af  bukser, jeans og skindleggings. Her findes bukser til alle former og størrelser. OTTO’S er bl.a. forhandler af MosMosh, Ivy, Pieszak, Garcia, Please, Wardrobe og mange flere.

Udvalget af sko består blandt andet af mærker som Angulus, Amust, Bubetti, Philip Hog, Blue on Blue, Bio Natura.

© 2015 BUTIK OTTO'S. ALL RIGHTS RESERVED. DESIGNED BY ENVELOPE MEDIA