I OTTO’S finder du et stort udvalg af smykker fra de danske firmaer Sence Copenhagen, Mdl Jewelry, Maanesten og Stine A. Sence Copenhagen laver smykker med læder og halvædelstene. Stenene der kommer fra hele verden bliver forarbejdet og tilpasset i Danmark. Smykkerne er støbt og poleret i hånden for at give dem deres helt specielle finish. Smykkerne er fremstillet i messing som er guld- eller sølvbelagt og indeholder ikke Nickel eller Cadmium. Mdl Jewelry er overdådige festsmykker til en pris hvor alle kan være med. Er du til masser af sten og bling så er smykkerne fra Mdl Jewelry det helt rigtige valg. Melange de Luxe er leverandør af smykker til dette års Vild med Dans, så behøver vi ikke sige mere.
Maanesten laver minimalistiske smykker i guld, sølv og oxideret sølv. De tre metaller kan nemt kombineres.  Maanesten’s minimalistiske udtryk gør dem velegnet til brug  i hver- dagen. Smykkerne er rigtig smukke hver for sig, men kan også fint kombineres med andre smykker og skabe et personligt udtryk. Alle tre mærker er nøje udvalgt fordi de komplementerer vores udvalg af tøjmærker, er af høj kvalitet og har et fornuftigt prisniveau.

Stine A er nyt mærke hos OTTO’S, som vi er rigtig glade for at kunne præsentere. Smykkerne er enkle og feminine og bare rigtig lækre.

I OTTO’S har vi et stort udvalg af de lækreste italienske tasker fra Campomaggi. Decadent Copenhagen er vores nyeste tilføjelse til sortimentet. Decadent er indbegrebet ar eksklusivitet og kvalitetshåndværk. De dansk designede tasker er allerede en klassiker.

© 2015 BUTIK OTTO'S. ALL RIGHTS RESERVED. DESIGNED BY ENVELOPE MEDIA